WIKIMikor elsőnek lépsz a szerverre, teljesítened kell az alapokat, melyeket a /ec alapok paranccsal érsz el! Amíg nem teljesíted nem írhatsz a beszélgetésbe, illetve nem rendelkezel teljes tag joggal!
Kapsz egy iránytűt, mely egy menüt nyit meg, ahol sok lehetőséget vélhetsz felfedezni.

Véletlenszerű helyet biztosít a vadonban, hogy kaphass egy üres területet szabadon gyűjtögetni, fejlesztgetni a raktáradat és felkészülni a nagy harcra. Amikor odateleportálsz, a szerver menti a pozíciót és bármikor visszatérhetsz egy paranccsal a mentett helyre! Kezdéskor a szerver 3 pozíció változtatási lehetőséget kínál fel a tökéletes hely kiválasztásának érdekében. Az Áruházban kapható pénzért további változtatás.

Az alvilági kapu készítése le van tiltva a szerveren, az akadozások megakadályozásának, és a korlátozások megtartásának érdekében. Ez helyett Pokolbelépővel juthattok el az Alvilágba, melyet barkácsolnotok kell. Használatához el kell érni minimum a 3-as szintet.
Recept:


Inventory:

A kapott kreditet feltudod használni a menüben az 'Áruház' menüpont majd ott a 'Kredit vásárlás' menüpont alatt. Kreditet alapból Ft alapú támogatással szerezhetsz honlapunkon, viszont különböző lehetőségeket biztosítunk olyan játékosok számára(meg mindenki számára), akik nem engedhetik meg maguknak a támogatást, mert nem áll rendelkezésükre pénz. Ezekkel a lehetőségekkel ingyen különböző elvárások teljesítésével, melyek nem járnak anyagi kötelezettségekkel szerezhetsz kreditet. A kredit egyenlegedet a '/ec kredit' paranccsal, vagy a menüben az 'Adatok' menüpont majd ott a 'Játékmenet adatok' menüpont alatt tekitheted meg.

A kapott pénzt feltudod használni a menüben az 'Áruház' menüpont majd ott a 'Pénz vásárlás' menüpont alatt. Pénzt küldetésekből, játékosok meglésével, kereskedéssel szerezhetsz. A pénz egyenlegedet a /ec penz paranccsal, vagy a menüben az 'Adatok' menüpont majd ott a 'Játékmenet adatok' menüpont alatt tekitheted meg.

Szintek eléréséhez XP(tapasztalat) pontokat kell gyűjtened. Minél nagyobb szintre van szükséged a különböző lehetőségekhez. A szintek továbbá mutatják mennyire vagy fejlett játékos. A szint statisztikádat a /ec szint paranccsal, vagy a menüben az 'Adatok' menüpont majd ott a 'Játékmenet adatok' menüpont alatt tekintheted meg.

A szerver által küldött figyelmeztetést, érdekességet üzenet formájában kapod meg, melyek első megtekintés után törlődnek, hogy ne tömörüljenek be. Az üzeneteket a /ec uzenetek paranccsal, vagy a menüben tudod megtekinteni.

A különböző események közlésére használjuk, hogy értesíteni tudjunk mindenkit az érdekesebbnél érdekesebb eseményekről még időben, hogy le ne maradjanak. Az eseményeket a /ec esemenyek paranccsal, vagy a menüben tudod megtekinteni.

A szerverrel kapcsolatos újdonságokat itt közöljük veled a közösségi oldalunk, és a honlap mellett. A híreket a /ec hirek paranccsal, vagy a menüben tudod megtekinteni.

Az Áruházban tudod őket megvásárolni. Különbözők közül választhatsz. Kreditért és pénzért is vásárolható.
Forma a beszélgetésben: {Prefix}[Szint][Rang]név: üzenet

Az Áruházban tudod őket megvásárolni. Különbözők közül választhatsz. Kreditért és pénzért is vásárolható. Csak a neved színét változtatja meg.

Ölés esetén csak játékos megölésével adódik hozzá +1 ölés, halál esetén bármilyen fajta halálkor hozzáadódik +1 halál. Ezt a statisztikát a menüben az 'Adatok' menüpont majd ott a 'Játékmenet adatok' menüpont alatt tekintheted meg.

A személyzet tagjai adhatják, ha valami olyat csinálsz, ami ellenkezik a szabályzattal. Figyelj oda, hogy ne gyűljön ki sok, mert ez minősíthet téged.

Rangok segítenek jobbá, egyszerűbbé tenni a játékot még is megőrizve a hardcore módot. Rangot kreditért tudsz vásárolni az Áruházban. Adottságaikról a honlapon tájékozódhatsz.

Letudod tiltani egy adott játékos privát üzeneteit, ezáltal nem tud majd többé üzenetet küldeni neked privátban, míg fel nem oldod.
Parancsai: /ec letiltas|feloldas

Segíti az együttes játékot a barátoddal. Aki a barátod, arra rá tudsz teleportálni, illetve nem tudod megsebezni, és ugyanez a másik félre is igaz. Az barátrendszert a szerveren a /ec barat paranccsal, vagy a menü második oldalán érheted el.

Kredit és pénz értékű kuponokat tesz lehetővé, melyeket a szerver, vagy a játékosok hoznak létre. Jól olvastad, te is létrehozhatsz ajándékkupont, majd azt elajándékozhatod akárkinek. Egy biztonsági rendszer lehetővé teszi, hogy az ajándékot kapó játékoson kívül más ne tudja beváltani, még ha tudja is a kódját. A kuponrendszert a szerveren a /ec kupon paranccsal, vagy a menü második oldalán érheted el.

A szerver minden területét értékelni tudod egy 5-ös skálán. Az értékelések átlagban megjelennek a Google keresésben is és a szerverlistán is. Ne értékeld direkt 1 csillagra! Az értékelést a szerveren a /ec ertekeles paranccsal, vagy a menü második oldalán érheted el. Az értékelést csak egyszer adhatod meg, nem változtathatsz rajta!

A hibajelentés fontos számunkra, hogy mindig napra készen tudjuk biztosítani a játékosok számára a szervert. Egy-egy hibajelentésért akár kredit jutalmat is kaphatsz! A hibajelentést a szerveren a /ec hibajelentes paranccsal, vagy a menü második oldalán érheted el.

Biztosítunk a YouTuberek számára különlegességet a videózásért cserébe. Persze vannak alap elvárások melyeknek meg kell felelni, a plusz jogokért. A YouTube programot a szerveren a /ec yt paranccsal, vagy a menü második oldalán érheted el.

Ajánlatokat véletlenszerűen ad a szerver a játékosok számára. Ezek limitált ideig érvényesek és biztosan megérik az árukat, mert sokkal olcsóbban biztosítanak előnyöket. Az ajánlatban szerepelt csomagok kreditért vásárolhatóak meg.

Egyedileg kitalált, létrehozott játék, mely szintén az egyediség felé húzza a szervert, ugyanis nálunk nem az unalmas, megszokott játékokat találjátok meg, hanem ezt, ami teljes mértékben a PVE felé hajlik, és erősíti a Hardcore jelzőt. Lényege, hogy mikor elkezdődik a játék a szerver blokkról blokkra megépíti a Wither szobrot, aztán miután végzett a szobor átváltozik magává a Witherré. A Wither az "Az Elsorvadt" nevet kapta, mivel magyarul ezt jelenti a Wither. Képes arra, hogy segítségül hívjon szörnyeket, avagy katonákat, melyek nehezítik a játékot. Ha valakit sikerül megölnie, megkapja annak a játékosnak az életét. Miután sikerült megölni a Withert a szerver kiosztja a helyezetteket, a szerint, hogy kik sebeztek a legtöbbet a Witherbe, majd felépít egy dobogót és ráhelyezi az első 3 helyezettet, akik nyereménnyel távozhatnak. A WitherEvent folyamatos fejlesztés alatt van, hogy jobbnál jobb legyen! Fontos tudni, hogy játék közben nincs PVP csak PVE, illetve halál esetén megmarad a táska tartalma.